Saptamana Europeana a Tineretului

Hand in Hand we make a Change! 12 mai 2017, ora 13ºº, centrul civic din Reșița s-a animat cu delegații de tineri de la școlile din oras care au venit sa-și dea mâna in Săptămâna Europeană a Tineretului. Ne-am “antrenat” un pic, am dat norii la o parte și am făcut un lanț uman în jurul fântânii cinetice cu care ne mândrim. Ne-am bucurat de reușită si de energia pozitivă a tinerilor, care pur și simplu a invadat centrul orașului. Vom ține minte acest moment, ne-am propus să stimulăm și în viitor participarea, solidaritatea, incluziunea tinerilor noștri concetățeni.

În România, evenimentele dedicate Săptămânii Europene a Tineretului (SET) au avut loc în săptămâna 8 – 14 mai 2017.
Am ales ziua de 12 mai 2017 ca sub genericul „Hand in Hand We Make a Change” să invităm tinerii din Reșița să-și dea mâna și să formeze un lanț uman ca semn al solidarității și angajamentului de a construi o Europă incluzivă și diversă. Promovăm valori şi concepte ca solidaritatea, angajamentul, participarea pentru toţi, combaterea inegalităţii şi incluziunea.

Montaj: Ralf Marcu

Informaţii despre ediţiile precedente ale Săptămânii Europene a Tineretului (SET) se găsesc pe: https://europa.eu/youth/eyw
Sloganul de anul acesta este „Shape it, Move it, Be it”.

 

 

Publicitate