Serviciul European de Voluntariat

Dacă ai între 18 şi 30 de ani şi îţi doreşti să faci voluntariat în altă ţară, Serviciul European de Voluntariat (SEV) este pentru tine!

Desfăşurat în cadrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene, SEV este un serviciu prin care tinerii pot face stagii de voluntariat intr-o alta tara din Uniunea Europeana, din vecinatatea UE sau intr-o alta tara partenera din lume. Pot ajuta, pot schimba si se pot implica intr-o alta comunitate, invatand, in acelasi timp, atat de mult lucruri despre o alta cultura si despre ei insisi. SEV promoveaza implicarea, toleranta intre tineri, diversitatea si credinta ca poti schimba lucrurile, oriunde ai fi. Serviciul European de Voluntariat reprezinta o experienta unica in viata unui tanar care doreste sa-si imbogateasca propria cultura, sa cunoasca alti oameni si, in acest timp, sa faca ceea ce ii place.

Centrul de Voluntariat Reşiţa este organizatie acreditatata în cadrul SEV pentru trimitere, gazduire si coordonare voluntari (numar de acreditare 2014-1-RO01-KA110-0003034, PIC 945298660), aşa că ne poti contacta pentru mai multe informatii! Poti vizualiza profilul nostru in calitate de organizatie acreditata SEV aici.

Publicitate

Un gând despre „Serviciul European de Voluntariat”

Comentariile sunt închise.